Handelsbetingelser

Priser og udsolgte varer
Alle de oplyste priser er altid inklusiv moms. Nova Copenhagen kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis det bliver nødvendigt. Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 1-2 arbejdsdage. Vi tager dog forbehold for udsolgte og forsinkede varer.

Porto og fragt
Alle vores leveringer foregår via vores ordresystem og sker automatisk. Alle bestillinger som foretages inden kl. 12.00 sendes samme dag. Dette gælder mandag til fredag. Varer som er bestilt i weekenden eller på helligdage, vil blive afsendt førstkommende hverdag. Ønsker du at få leveret uden for Danmark, så skriv en mail til os.

Betaling
Nova Copenhagen tilbyder vores kunder at betale med Dankort, VISA, VISA Debit, Mastercard og ved bankoverførsel til vores konto i Jyske Bank. Derudover er der også mulighed for at betale med MobilePay. Hvis du skulle 
ønske at betale på anden vis, bedes du skrive en mail til os.

Levering af produkter
Vi sender alle vores leveringer med GLS pakkeshop fragtfrit ved ordrer over 399 kr. Ved betaling vælger du den pakkesshop, som du vil hente pakken i. Du vil få besked, når pakken er klar til afhentning. Din levering ankommer typisk 1-2 dage efter, at vi har modtaget din bestilling. Der kan dog opstå forsinkelser i forbindelse med spidsbelastninger hos Nova Copenhagen eller forskellige faktorer hos GLS.
 Det er ikke muligt at hente varerene på vores lager.

Afhentes den leverede pakke ikke hos GLS, kan den sendes på ny mod et gebyr på kr. 49,-, hvilket svarer til Nova Copenhagens omkostning hertil.

Hvis du ønsker at modtage din pakke med Post Danmark koster det 89 kr i fragt, hvilket kan vælges, når du skal betale. Ordrer sendt med Post Danmark sendes altid med omdeling.

Fortrydelsesret og refundering af dine penge
Hos Nova Copenhagen har du altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du selv udgiften til returporto. Vi har ikke mulighed for at lave en returlabel. Du bestemmer selv, hvilket fragtfirma, som du ønsker at bruge. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du sende pakken retur til Nova Copenhagen indenfor 14 dage efter modtagelsesdatoen. Du kan ikke aflevere det på lageret. Du skal sende det til adressen.

Vi tilbagebetaler pengene til din konto indenfor 7-10 hverdage efter modtagelse af varerne. Du bedes vedlægge information om dit navn og ordrenummer, og at du ønsker pengene tilbage. Ønskes varen byttet til andet bedes dette anført ved produkt og antal. Vi anbefaler at du sender dine returvarer som pakkepost, så du får en kvittering på, at de er afsendt.

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer undtagen sten, perler og perlietter. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamerer du inden 2 måneder efter manglen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os.

Personoplysninger
Nova Copenhagen er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en mail til os via. kontakt siden. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Nova Copenhagen, der har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

Kundeservice
Kom hurtigt i kontakt med kundeservice via kontaktsiden. Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en pakke, som passer til specielle anledninger.
 Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål til vores produkter. Vi kan træffes via e-mail eller facebook, som er angivet under kontakter. Du kan derfor ikke ringe til os personligt.

Lov og værneting
Alle købsaftaler i denne webshop indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via Nova Copenhagen og om disse vilkår skal indbringes for byretten i København.

Log og cookies
Log statistik bruges på Novacopenhagen.dk. Vi bruger Google Analytics til at indsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter og meget andet.
 På Novacopenhagen.dk anvendes statistikken alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Log statistik bruges også til at skabe øget brugervenlighed.
 Cookies kan blive anvendt når du besøger Nova Copenhagen.

Virksomhedsoplysninger
Nova Copenhagen I/S
Ryesgade 112 A st. tv.
2100 København Ø

email: kontakt@novacopenhagen.dk
CVR-nummer: 34682429